clubweekend

Na een onderbreking wegens Corona, konden we in allerijl een clubweekend organiseren in St.-Denijs (Zwevegem) in het weekend van 15 augustus 2021.


Voor 2022 hopen we de draad opnieuw te kunnen oppikken in het Pinksterweekend.  Dit jaar kiezen we voor Ooidonk (Deinze) om onze tenten op te slaan.  Hou alvast het Pinksterweekend (3-4-5-6 juni) vrij.  Het wordt opnieuw een weekend vol plezier, BBQ, rondritten, bezoeken en ... kampvuur ?  We bezoeken het kasteel, maken rondritten in de omgeving en brengen samen het weekend door.  Het programma wordt modulair opgemaakt, zodat je eventueel een deel van het weekend kan meemaken wanneer de tijd je ontbreekt om de hele tijd aanwezig te zijn.  Overnachten kan op de camping met eigen materiaal, of je kan een trekkershut huren (snel zijn !) of een B&B boeken in de omgeving. 


Tijdens het clubweekend kiezen we een locatie waar we kunnen kamperen met onze clubleden.  Ook mensen die geen kampeertraditie of -spullen hebben, komen aan hun trekken.  Zij kunnen aan onze activiteiten deelnemen, maar in de omgeving overnachten in een B&B, een hotelletje o.i.d..  Clubleden krijgen kortingen op de bezoeken die we afleggen en de onkosten die we maken om dit mogelijk te maken. 


Het clubweekend is een activiteit bij uitstek voor het hele gezin.  Er is steeds iets voor elk gezinslid.  Ook voor de kinderen is dit een bijzonder weekend !