Clubactiviteiten

Voor 2024 staan alvast volgende activiteiten op de agenda : Voor 2024 kunnen we opnieuw een goedgevuld programma aanbiden :


- 26 maart 2024 : LEDENVERGADERING in Kruibeke : we verzamelen in Kruibeke (Pachtgoedhof - Molenstraat 85)  vanaf 10 uur voor een ledenvergadering.  Na de vergadering gebruiken we samen een lekker middagmaal ter plaatse.  Daarna maken we een ritje naar het kasteel Wissekerke waar we afspreken voor een bezoek aan dit kasteel.  Daarna gaan we naar de cafĂ© Polder-Noord, waar we afsluiten bij een drankje.


- 21 april 2024 : TOPDAG EREMBODEGEM : statische meeting in de straten van Erembodegem.  Let op : inrit is veranderd naar Hogeweg i.p.v. Erembodegem-Dorp.  Deze meeting gaat door i.s.m. de dekenij Hogeweg van Erembodegem en de stad Aalst.  We werken aan een vernieuwde editie met een wandelzoektochtje op het parcours, en leuke omkadering.


- 2 juni 2024 : Oltimers in Oostrozebeke.  Voor de tweede keer organiseren we op - nu op zondag -  2 juni een oldtimermeeting in de Gaverwijk (Gaverstraat). Wij zorgen voor de luchtgekoelde VW's.  We starten met een ontbijt in het OC met daarna een kort ritje door de omgeving (bolletje-pijl of in kleine groep).  Ter plekke is er randanimatie en een grote rommelmarkt.


- 17-20 mei 2024 (Pinksterweekend) : We organiseren opnieuw een CLUBWEEKEND.  Deze keer gaan we naar Galmaarden, waar we kamperen, rondritten maken in de streek en bezoeken afleggen.  We hopen er opnieuw ons kampvuur te kunnen aansteken en de BBQ is nooit ver weg.  Het weekend is modulair opgesteld, zodat iedereen kan deelnemen aan het hele weekend of een gedeelte ervan.


- 22 september  2024 : LEDENVERGADERING aan de (oost-)kust.  De exacte locatie wordt later nog bepaald.


- 26 oktober 2024 : LUCHTPOMPER-QUIZ in School van Morgen, Nazareth

- 24 november 2024 : Na het succes van de editie van vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw een miniatuu- & vintagebeurs in Kruishoutem.
Leden houden in elk geval best ons ledentijdschrift 'het Luchtpompertje' in de gaten.  Ook op onze Facebookpagina's zal elke activiteit aangekondigd worden.